Green Machine bildades 2003 och är en oberoende supporterförening till Jönköpings Södra IF. Vårt syfte är att gynna Södra genom att vidare utveckla läktarkulturen på lagets matcher. Hemma som borta.

Tillsammans

Bli medlem i Green Machine!

Endast 100 spänn!

Vill du vara med och uppleva eller bidra till den positiva läktarkultur som finns på södras läktare är ett medlemskap i Green Machine ett givet val. Oavsett om du sitter eller står på södra matcher så är alla välkomna. Med hjälp av medlemsavgiften kan vi höja stämningen på matcherna hemma som borta, göra bättre och större tifon, subventionerade resor. Med andra ord, hjälpa Jönköpings Södra.

Medlemskapet kostar endast 100 spänn och du löser det enkelt på något av följande vis:

  • Swisha medlemsavgiften till 123 160 55 59, märk med ditt namn. Skicka sedan ett mail med ditt namn, adress och telefonnummer till greenmachinejkpg@gmail.com
  • Sätt in medlemsavgiften på vårt konto i Handelsbanken och märk med ditt namn. Clearingnr 4461, kontonr 911 181 008. Skicka sedan ett mail med ditt namn, adress och telefonnummer till greenmachinejkpg@gmail.com
  • Betala kontant i samband med match. Det går givetvis bra att betala på våra bussar eller på Vallen, antingen på läktaren eller vid vårt bord strax norr om hemmastå.

Alla tillsammans! För J-Södra vårt lag. För Jönköping vår stad.